1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!

March 26, 2021
Laatste bedrijfscasus over 1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!

1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!

 

De Groep van Jiangsushizhan ontwierp en creeerde de unieke staalbundel voor de veel beroemde zangerster--Vlaamse gaaichow's overleg.

 

Het bevindt zich 28 meters hoogte en behandelt een gebied van duizend vierkante meters.

Het is veilig, betrouwbaar en betrouwbaar. Het kreeg kwaliteitscontrole door Dienst van Kwaliteitssupervisie, Diensto Speciale inspectie en TUV.

Het heeft sterk laadvermogen. Zijn zes kolommen kunnen 85 ton dragen.

Het is van wetenschappelijke en redelijke structuur, professioneel ontwerp, dat veilige prestaties kan maken en met hoogste prioriteit.

 

laatste bedrijfscasus over 1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!  0

laatste bedrijfscasus over 1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!  1

Deze reeks van bundel paste unieke douanebundel (octrooi aangevraagd) toe die van zeer sterke load-bearing prestaties is.

 

laatste bedrijfscasus over 1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!  2

(TUV die testen)

 

 

De structuur van de balbundel van het overleg werd geïnstalleerd met bijna 2.500 transparante vertoningen, die de dikke en onbuigbare LEIDENE schermen vervangen in het verleden. Bovendien, de balstructuur op de rug werd gepast met douanedia's om het effect te bereiken van vrij bewegend en het combineren.

 

De vertoning op de douane gebogen bundel wordt bevestigd alvorens de bundel wordt gemaakt, zodat zijn de kromming en de breedte van de bundel uiterst eisend. Zodra de foutenvertoning wordt geïnstalleerd, zal het niet geïnstalleerd. Dit is het productieproces van onze tentoonstelling. Een grote uitdaging.

 

laatste bedrijfscasus over 1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!  3

(Testend in onze workshop)

Na de definitieve productie, is het vertoningsscherm geïntegreerd met de bundel van bijna boog 60°, en de fout van het kader is minder dan 1cm, die door ons ontwerpteam en trots van de lassers in de eerste lijn wordt geprijst.

laatste bedrijfscasus over 1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!  4

Onze lassers hebben het Amerikaanse Standaardlasserscertificaat overgegaan en de internationale certificatie zoals TUV/SGS/BV overgegaan.

laatste bedrijfscasus over 1000 de bundel van het vierkante meteroverleg voor het overleg van Jay Chow gediplomeerd door TUV!  5

Tot slot nemen een blik bij de vlotte spoorsectie van het stadium. Het diaspoor is meer dan 20 meters lang. Het keurt een bundel van de boutstructuur goed en in veelvoudige secties gecombineerd. De algemene kromming is over 30°. Wanneer het elektromechanische apparaat in de kaartgroef wordt geïnstalleerd, kan het zijdeachtig zijn. Beschreven, past de boog zonder een stagnatie.

Deze Carnaval-reisbundel wordt geproduceerd onafhankelijk door Shizhan. Het vlotte einde van het overleg is een ander krachtig bewijs van onze totale sterkte. Wanneer veel van onze edelen op goedkope en van geringe kwaliteit producten verkopen, houden wij nog onze aanvankelijke hart en toewijding. Het brengen van veilige en hoogstaande producten aan iedereen. Als u een een eeuw oude onderneming wilt zijn, hebt u een vakmangeest nodig en doet alles in elk detail.