Constructie van een aluminium truss

November 14, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Constructie van een aluminium truss

Hoe bouw je een aluminium truss?

De stappen voor het bouwen van een aluminium truss zijn over het algemeen als volgt verdeeld in 13 stappen.

1. Plaats de vier voetstukken op de grond in de geschatte positie en pas de poten eronder aan zodat ze op een horizontaal vlak staan.

2. Plaats het onderste deel van de diagonale steun aan de buitenkant van de basis op de vier hoeken, 2 op elke hoek, 8 in totaal.

3. bevestig de tegenkop aan de basis met schroeven, zorg ervoor dat de draairichting van de tegenkop dezelfde is als aangegeven in de tekening.

4. plaats de vierkante huls op de contrakop.

5. bevestig de dwarsbalken op de grond.

6. Bevestig de twee uiteinden van de dwarsbalk aan de twee vierkante hulzen aan weerszijden, zodat de dwarsbalk op de grond wordt gemonteerd.

7. verbind de kolomspanten die plat liggen, schroef vervolgens het ene uiteinde aan de tegenkop en het andere uiteinde aan de dwarsarmen, en koppel tegelijkertijd de ophangtakel aan de dwarsarmen, de takel wordt gebruikt om de dwarsarmen op te tillen armen spanten hieronder.

8. Meerdere mensen samen richten langzaam de kolomspant op, waarbij u ervoor zorgt dat u de kolom niet met te veel kracht duwt, en bevestig vervolgens de schroeven bovenop de tegenkop.

9. Nadat de kolom is opgericht, haakt u de haak onder de takel door de strop aan de dwarsbalk eronder.

10. 4 personen trekken samen langzaam aan de hangende takel om de dwarsbalk omhoog te trekken tot de positie rond het hoofd van een persoon.

11. Monteer de licht- en geluidsapparatuur bovenop de balk.

12. 4 personen trekken samen de takel naar een vooraf bepaalde hoogte en stoppen.

13. Draai het ene uiteinde van de diagonale steun vast aan de kolom en het andere uiteinde aan de horizontale steun van de basis, zodat het frame van de aluminiumlegering voltooid is.