Hoe kies je het juiste podiumframe dat bij jou past?

November 10, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je het juiste podiumframe dat bij jou past?

Stage frames: de ruggengraat van elke productie van podiumkunsten
Stage frames zijn de ruggengraat van elke uitvoerende kunstproductie en bieden de nodige ondersteuning en structuur voor verlichting, geluid, decor en andere apparatuur.Ze zijn een essentieel onderdeel van elke opstelling., waarbij de veiligheid en stabiliteit van artiesten en publiek wordt gewaarborgd.
Stage frames zijn er in verschillende vormen en maten om aan de specifieke behoeften van verschillende producties te voldoen.podium frames kunnen worden op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke vereisten van elke prestatieZe zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium of staal, die uitstekende sterkte en duurzaamheid bieden.
Een van de belangrijkste voordelen van podiumframes is hun veelzijdigheid. Ze kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en ontmanteld, waardoor ze ideaal zijn voor touringproducties of tijdelijke installaties.de podiumframes kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires, zoals verlichtingsapparatuur, geluidssystemen en gordijnen om de totale productiewaarde te verhogen.
Tot slot zijn podiumframes een essentieel onderdeel van iedere productie van podiumkunsten, die de nodige steun en structuur biedt voor een succesvolle voorstelling.Met hun veelzijdigheid en duurzaamheid, zijn podiumframes een betrouwbare keuze voor zowel professionele als amateurproducties.

 

 

Hier zijn een aantal verschillende soorten podiumframes:
Tripod: Dit is een van de meest voorkomende soorten podiumframes en wordt meestal gebruikt om verlichting, geluid, achtergrondgordijnen en andere apparatuur te ondersteunen.Ze bestaan uit drie poten en een horizontale dwarsbalk en kunnen in hoogte en hoek worden verstelbaar.
Een portier is een hoog frame dat meestal wordt gebruikt om grote verlichtings- en geluidstoestellen te ondersteunen.een groter draagvlak bieden.
Een enkelpuntraam: Een enkelpuntraam is een eenvoudig raam met slechts één been en een horizontale dwarsbalk.Ze worden meestal gebruikt om kleine verlichtings- en geluidstoestellen te ondersteunen of voor tijdelijke podiumopstellingen.
Truss: Een truss is een raamconstructie bestaande uit meerdere horizontale en verticale staven, meestal gebruikt om grote verlichtings- en geluidstoestellen te ondersteunen.Ze hebben een hoge sterkte en stabiliteit en kunnen meer gewicht dragen.
Mobiele podiumframe: Een mobiele podiumframe is een bewegende podiumondersteuning die de positie en grootte van het podium gemakkelijk kan aanpassen.Ze bestaan meestal uit meerdere modules die naar behoefte in verschillende vormen en maten kunnen worden gecombineerd.
Hangend frame: Een hangend frame is een podiumsteun die kan worden opgehangen aan het plafond om vloerruimte te besparen.of voor het ophangen van achtergrondgordijnen en andere apparatuur.
Dit zijn slechts enkele van de veel voorkomende soorten podiumframes, en er zijn eigenlijk vele andere soorten podiumframes.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je het juiste podiumframe dat bij jou past?  0

 

Het kiezen van het juiste podiumraam vereist veel factoren.
Behoeften en gebruik: Bepaal eerst welke uitrusting u nodig heeft om het podiumframe te ondersteunen en voor welke gelegenheid.Bijvoorbeeld:, is een enkelpuntraam geschikt voor het ondersteunen van kleine verlichtings- en geluidstoestellen, terwijl een portierraam geschikt is voor het ondersteunen van grote verlichtings- en geluidstoestellen.
Grootte en vorm van het podium: de grootte en vorm van het podium zijn ook belangrijke factoren bij het kiezen van een podiumframe.als het podium groot is, moet u een stabieler portier frame of truss frame te kiezen.
Laadvermogen: De laadvermogen van het podium moet overeenkomen met het gewicht van de uitrusting die u moet dragen.je moet een podiumframe kiezen met een grotere draagcapaciteit.
Draagbaarheid en flexibiliteit: als u het podium vaak moet verplaatsen of de vorm en grootte van het podium moet aanpassen, moet u een podiumframe kiezen die draagbaarder en flexibeler is,met een diameter van niet meer dan 30 mm,.
Budget: De prijzen van podiumramen variëren sterk, en u moet een podiumrame kiezen die past bij uw budget.
Tot slot moet bij het kiezen van het juiste podiumframe rekening worden gehouden met meerdere factoren zoals behoeften, podiumgrootte en -vorm, laadcapaciteit, draagbaarheid en flexibiliteit en budget.het is het beste om een professionele leverancier van podiumapparatuur te raadplegen voor beter advies en keuzes.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je het juiste podiumframe dat bij jou past?  1

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je het juiste podiumframe dat bij jou past?  2

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je het juiste podiumframe dat bij jou past?  3

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kies je het juiste podiumframe dat bij jou past?  4